WELKOM

MARCX Media Management richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Wij verzorgen:
- het ontwerp van een representatieve huisstijl;
- briefpapier, visitekaartjes, flyers, brochures, etc.;
- de opzet van een toegankelijke, heldere website;
- bedrijfspresentaties op cd-rom/dvd;
- radiocommercials.

Ten behoeve van de ontwikkeling van websites biedt MARCX betrouwbare hosting voor vele domeinen op een eigen server! Kwaliteitshosting met een helder en duidelijk administratiepakket. Klik hier voor de mogelijkheden.

MINDER IS MEER

Vanuit de gedachte "minder is meer" wordt gezocht naar een duidelijke, heldere en representatieve uiting van uw bedrijf en haar activiteiten.

Websites moeten snel toegankelijk zijn, helder van opzet en geen onnodige informatie bevatten die de gebruiksvriendelijkheid aantasten.
MUZIEK

MARCX is actief in de muziek. Naast het schrijven van liedjes, zijn er vele cd producties verzorgt. Ook op het gebied van begeleiding van cd producties, verzorging van artwork en het daadwerkelijk vermenigvuldigen van de 'master' cd heeft MARCX veel ervaring opgedaan. Altijd op zoek naar een snelle levering tegen een goede prijs.
KLEINE UITDAGINGEN

MARC
X is er ook voor de kleinere uitdagingen, zoals bv. de eenmalige belettering van uw pand of bedrijfswagen. Vragen op gebied van bedrijfsuitingen, waar u 1-2-3 geen antwoord op weet, kunnen wij wellicht snel voor uw beantwoorden.